Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1672
    Kevin Ray
    Participant

    So just updated to version 1.3.2 and tried using it for the first time. When creating a gallery it works just fine. But I am using Foundation 5 with wordpress and am wanting to utilize the medium-block-grid option in Foundation. So a gallery in WordPress is not really an option since it uses a description list <dl> instead of an unordered list

      .

      What happens is that when I insert multiple images in one by one the script appends the rel=”lightbox” of the image “href” to rel=”lightbox-0″ then rel=”lightbox-1″ then rel=”lightbox-2″ and so on for all of the following images. This obviously makes the script think that it is not one gallery but all different ones.

      I see this by way of using google chromes inspection tool.

      site: http://juniorregionals.com/?page_id=12

    #1675
    Bartosz
    Keymaster

    Kevin, try disabling “Single images as gallery” option in RL. If it doesn’t make it work just disable “Image links” and modify your theme (the gallery page) to manually add rel attribute to image links. If all the images in gallery have the same rel (for eg. rel=”lightbox”) it will be treated as a gallery of images.

    #1676
    Kevin Ray
    Participant

    actually it was disabled (if blue background means that option is selected). But enabling fixed the problem. Something might be backwards in the php file cause that is the opposite of how it is supposed to work right?

    Anyways thanks for the help.

    #1682
    Bartosz
    Keymaster

    The option works as intended for all the others, so it looks like your theme is doing something with the images. (hard to say without diving deeper into the code)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.